ویژگی های عجیب ماه رمضان
????????????
ویژگی های عجیب ماه رمضان
1⃣رسول خدا صلّی الله علیه وآله فرمودند
?بهشت، سال به سال برای حلول ماه رمضان زينت و آرايش مى شود. چون شب اوّل ماه رمضان فرا رسد، بادى كه آن را مثيره گويند از زير عرش مى وزد كه برگ درختان بهشت را به هم مى زند و حلقه درهاى بهشت را مى كوبد. پس آوائى از آنها شنيده شود كه هرگز شنوندگان بهتر از آن نشنيده اند. حوران بهشتى از جايگاه خود بيرون می شوند و بر مكان هاى بلند بهشت می ايستند و صدا می زنند: آيا خواستگارى به سوى خدا آمده تا خدا او را همسر كرامت كند؟ سپس گويند: اى رضوان (دربان بهشت)! امشب چه شبى است؟ او لبّيك گويان به آنان پاسخ می دهد و می گويد: اى حوران نيك سيرت و نيكو صورت! امشب، شب اوّل ماه رمضان است، و درهاى بهشت براى روزه داران امّت محمّد صلّی الله علیه وآله گشوده می شود. خداوند عزّوجلّ به او می فرمايد: اى رضوان! درهاى بهشت را بگشا، اى مالك (دربان دوزخ)! درهاى دوزخ را به روى روزه داران امّت محمّد ببند، اى جبرئيل! به زمين فرود آی، و سركشان شياطين را در بند و زنجير كن، و سپس همگى را در امواج خروشان بيفكن تا روزه امّت حبيب مرا تباه نسازند.
?? منبع
بحارالأنوار، ج ۹۶ ص ۳۳ به نقل از امالى مفيد رحمه الله
2⃣ رسول خدا صلّی الله علیه وآله فرمودند
?همانا در های آسمان در اولین شب از ماه رمضان گشوده می شود، و تا آخرین شب بسته نمی شود.
?? منبع
بحارالأنوار، ج ۹۶ ص ۳۴۴ - ۳۴۵ به نقل از كِتَابُ النَّوَادِر
3⃣رسول خدا صلّی الله علیه وآله فرمودند
?هنگامی که شب اوّل ماه رمضان شود، خداى عزَوجلّ به امّت من توجّه می کند و هر آن که را خداوند به او توجه نماید، هرگز او را عذاب نخواهد فرمود.
?? منبع
بحارالأنوار، ج ۹۶ ص ۳۶۵ به نقل از خصال صدوق رضوان الله عليه
4⃣رسول خدا صلّی الله علیه وآله فرمودند
?اگر مى دانستيد كه براى شما در ماه رمضان چه چيزهایی فراهم شده است، قطعاً خدا را بيشتر سپاس مى گفتيد. وقتی شب اول ماه رمضان فرا رسد، خداوند همه گناهان نهان و آشكار امّت مرا مى آمرزد، و درجات شما را دو میلیون مرتبه بالا مى برد، و پنجاه شهر (در بهشت) براى شما بنا مى كند.
?? منبع
بحارالأنوار، ج ۹۶ ص ۳۵۱ - ۳۵۲ به نقل از ثواب الأعمال صدوق رضوان الله عليه
5⃣حضرت کاظم علیه السّلام فرمودند
?خداوند در شب اول ماه رمضان، ششصد هزار نفر بنده را از آتش جهنم آزاد می کند.
??منبع
بحارالأنوار ج ۹۶ ص ۳۷۲ - ۳۷۳ به نقل از فقه الرضا علیه السّلام)