خوشمزه های رمضانی
طرز تهیه
??در یک قابلمه مقداری آب می ریزیم تا به جوش بیاد وقتی جوش اومد پیازهای خرد شده رو داخلش می ریزیم و صبر می کنیم تا دوباره بجوشد و پیازها حداقل۵ الی ۱۰ دقیقه داخل آب بجوشند بعد پیازها رو در آبکش ریخته و مدتی صبر می کنیم تا آبش بره
?در ماهی تابه روغن ریخته و وقتی خیلی داغ شد کم کم پیازها رو سرخ می کنیم.
?ریختن بیش از حد پیاز در ماهی تابه باعث میشه تا پیازها نرم بشه و یا بعضی هاش بسوزند و بعضیهاش سرخ نشده باقی بمونند.
?یک درجه قبل از طلایی شدن رنگشون، ماهی تابه رو از روی شعله کنار گذاشته و پیازداغ رو در صافی استیل پهن می کنیم تا خنک بشه و از روغن صاف شده برای سرخ کردن بقیه پیازها استفاده می کنیم.
?این پیاز داغ رو در شیشه داخل یخچال می تونید نگهداری کنید و موقع پخت غذا استفاده کنید
?این پیاز داغ خیلی ترد و خوشمزه میشه و به خصوص برای ریختن روی آش ، چون شکل خودش رو حفظ می کنه و نرم نمیشه بسیار مناسبه.
?و در ضمن بوی موندگی هم نمیگیره به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان گروه خوشمزه های رمضان ایجاد شده تا گرمی سفره های رمضان و حال و هوای قشنگ افطار و سحر گرمی بخش دل هامون بشه. دوستان عزیزم شیرینی ها وغذاها و افطاری های سالم و ایرانی وملل و……متنوع و خوشمزه ماه رمضان خود را همراه با دستور پختش به اشتراک بگذارید.تا موقع افطار و سحر مدام نگیم چی درست کنم ؟؟؟ https://eitaa.com/joinchat/956891249Ce79619d861